top of page

OVER MIJ

Orvio Coffy, GZ-psycholoog en psychotherapeut

Mijn naam is Orvio Coffy en sinds 2008 ben ik als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam. Mijn fascinatie voor psychotherapie wordt dagelijks versterkt door de ervaring dat het werkt. Problemen en klachten waar we als mens mee worstelen worden lichter en overzichtelijker wanneer je hier in therapie op een menselijke en gedisciplineerde wijze aandacht aan besteed. 

 

Door de jaren heen heb ik de postdoctorale beroepsopleidingen tot GZ-psycholoog en psychotherapeut afgerond. In deze periode heb ik voor grote en minder grote GGZ-instellingen gewerkt waar ik  ervaring met met een groot scala aan problematiek bij diverse doelgroepen heb opgedaan. Met Praktijk Coffy komt deze kennis en ervaring samen tot een intergratieve en op maat afgestemde vorm van psychotherapie.

Aanvullende informatie:

AGB-zorgverlenerscode: 94017258.

AGB-praktijkcode: 94065061.

BIG registratie GZ psycholoog: 19913835025.

BIG registratie Psychotherapeut: 19913835016.

KvK-nummer: 75093030.

Lid van de beroepsverenigingen:

  • NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapeuten).

  • LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten).

Goedgekeurd kwaliteitsstatuut ggz – vrijgevestigden

Wat u moet weten als u in behandeling gaat bij een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut

Capture_00449.jpg
Contact en Aanmelden: Over mij

PRAKTIJKDAGEN

De huidige wachttijd voor een intake en de hierop volgende behandeling is 8 weken. Als de wachttijden in de GGZ te lang voor u zijn, dan kunt u met uw zorgverzekeraar contact opnemen voor wachtlijstbemiddeling (dd. mei 2024).  

 

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 14.30. 

Telefonisch ben ik zelden direct bereikbaar. U wordt op de praktijkdagen vóór sluitingstijd teruggebeld.

Niet tevreden?

Heeft u een klacht over de dienstverlening van Praktijk Coffy, dan kunt u dit via het onderstaand contactformulier delen. Hierna kunnen we samen stil staan bij wat er verbeterd kan worden en hoe we eventuele problemen kunnen oplossen. Als we er samen niet uitkomen, dan kunt u terecht bij een LVVP-klachtenfunctionaris van Klacht&Company. Deze is bereikbaar per mail: LVVP@klachtencompany.nl, per telefoon: (088) 234 16 06 of per aangetekende post via postbus
3106, 2601 DC Delft. Praktijk Coffy is aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg in Den Haag.

Praktijk Coffy heeft de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staan. Om dit te kunnen blijven geven is feedback erg belangrijk. U wordt daarom gevraagd om uw feedback achter te laten. Ook dit kan met het onderstaande contactformulier. Via Zorgkaart Nederland kunt u uw ervaring met de zorg en Praktijk Coffy met anderen delen.

Contact en Aanmelden: Uren

CONTACT

U kunt zich via dit formulier aanmelden en uw vragen stellen. Er zal binnen 2 werkdagen contact met u worden opgenomen. Na een korte telefonische kennismaking kunnen we een afspraak voor een intake gaan maken.

In verband met uw privacy wordt u vriendelijk verzocht via dit mailadres en formulier geen privacygevoelige informatie, zoals diagnoses, achternaam, geboortedatum of adres te vermelden. Indien u persoonsgegevens wilt achterlaten, kan dit telefonisch of per post of als u in behandeling bent via het cliëntportaal van Oscar.

Bedankt voor de inzending!

Contact en Aanmelden: Contact
bottom of page